Aktuality - novinky

Domovní videotelefony po IP sítích od fa. XtendLan- NOVINKA v námi nabízených produktech - využijte Vaší počítačovou síť naplno!!! Více informací v našem e-shopu specializovaném na domovní videotelefony:

přidáno 15.05.2012


Nabízíme dodávky a instalaci nejnovějších verzí telefonních pobočkových ústředen Alcatel -Lucent release 8.1 V případě výměny za jakoukoliv starou telefonní pobočkovou ústřednu Vám bude odečtena sleva 10% z doporučených koncových cen za hardware a software telefonní ústředny.

Co získáte: moderní telefonní pobočkovou ústřednu s připojením do veřejné sítě přes ISDN 2, ISDN 30, SIP, analogové linky. Pobočky : digitální, analogové, IP systémové pobočky, možnost připojit do systému Váš telefon se standartem SIP 2.0 jako "pobočku" k telefonní ústředně,  samozřejmě DECT systémy a systémové WI-FI telefony - bezdrátové pobočky. Maximální kapacita ústředny je 200 poboček.

Dále Vás upozorňujeme na možnost výhodných upgrade předchozích verzí OMNI PCX na release 8 - nízká cena, Vaše ústředna bude "nová" s více funkcemi a navíc můžete získat až 40 IP systémových poboček zdarma.

přidáno 6.1.2011, upraveno 29.5.2012


Nabízíme dodávky a instalaci Digitálních videorekordérů pro CCTV okruhy od výrobce Xtendlan s administrátorským a uživatelským prostředím v Českém jazyce a to v řadě DVR-x70JE (ekonomické verze) až po verze PJ (profesionální, umožňující záznam ze všech kamer v rozlišení PAL/25 snímků/sekunda). Všechna DVR těchto řad jsou chlazena pasivně, tedy naprosto tichá, vhodná pro umístnění i v kancelářích apod. Samozřejmostí u těchto DVR jsou poplachové vstupy a výstupy, ethernetové rozhraní pro možnost dálkového dohledu přes IE nebo dodávanou softwarovou utilitou. Takže pomocí tohoto DVR je možné vytvořit kompletní zabezpečovací systém

přidáno 5.9.2010


UMG 2000 od Planet Technology corp.-Integrované řešení pro malé a středních společnosti. Firewall + NAS + RAID + Gigabitový switch + VoIP gateway + WiFi AP + Email server + Antispam + Antivir + VPN + Web server. 1x WAN, (24x 100Mbit+2x Gigabit) LAN, 4x FXO pro spojení s PSTN/PBX, WiFi 802.11b/g/n AP 3 antény, 4x hotswap SATA disk, RAID, NAS server. Router s NAT/firewallem, VPN router. Email server (antivirus , antispam). Web server. VoIP brána PBX, podpora SIP/IAX2. Řěšení výhodné pro nové fa. nebo ty kteří IT struktury v podniku teprve budují,nebo rekonstruují. Představení produktu
V současné době došlo k rozšíření variací tohoto produktu o verzi se vstupem E1 -EURO ISDN 30 pro propojení do PSTN a o verzi s 8x FXO porty pro propojení do PSTN. Zajímavou funkcí těchto zařízení je automatické ustanovení SSL VPN tunelu mezi zařízeními při použití nastavení Branch to Branch ( tedy například mezi vzdálenými pobočkami firmy) což umožňuje zabezpečené sdílení dat a bezplatné volání mezi jednotlivými zařízeními.

Novinkou v kategorii je zařízení UMG-1000, které je při zachování základních funkcí ekonomicky zřetelně výhodnější. To je také mimo jiné vhodným prvkem pro vybudování IPX telefonního systému s možnou existencí pracoviště spojovatelky s přístrojem VIP-560PE a panelu poboček VIP-56EXT s podporou funkcí BLF/BLA pro signalizaci režimu pobočkových linek. 

přidáno 1.12.2010, upraveno 25.5.2011


Nová řada domovních videotelefonů od fa XTENDLAN,potřebující pouze dvou vodičové vedení -sběrnici pro všechna zařízení - až 32 domovních telefonů na systém,možnost komunikace mezi domovními stanicemi, možnost až čtyř domovních stanic v bytě - možnost komunikace mezi nimi.Kamera ve videovrátném je barevná s IR přísvitem,otočná, videovrátní se dodávají v provední bez nebo s bezkontaktní čtečkou pro otevírání zámků,rozšíření počtu tlačítek se provádí přídavným panelem.Napájení sběrnice je 18V a je společné pro všechna zařízení na sběrnici,včetně vývodů pro napájení el.zámků. V případě že v budově je vrátnice, lze pro ni nastavit bytovou stanici jako guard monitor - tedy pro mód monitoringu všech videotelefonů. Novinka pro dvouvodičové systémy - doplněk pro připojení na telefonní linku nebo pobočku telefonní pobočkové ústředny, umožňuje časové nebo okamžité přesměrování vyzvánění na Vámi zadané telefonní číslo, z kterého můžete s návštěvníkem hovořit a pomocí tónové volby návštevníkovi otevřít. Další novinnkou je modul pro připojení systému domovních videotelefonů do internetu nebo LAN, a přes softwarovou aplikaci dodávanou zdarma k modulu pak z libovolného počítače obsluhovat a monitorovat videotelefony.

Pro rozsáhlé systémy tedy až pro 512 účastníků nabízíme od fa Xtendlan systém využívající vedení UTP CAT 5e, nebo šesti vodičové vedení, eventuelně kombinaci CAT 5e a šestivodičového vedení, kde jako bytové stanice lze využít jak videotelefony tak pouze telefony.Systém lze využít samozřejmě jako interkom mezi jednotlivými byty, tak mezi byty a vrátnicí - recepcí.

přidáno 20.9.2010, upraveno 12.10.2011